ΑΕΚ: Συνάντηση με την Ουντινέζε για τον Ματσίς

ΑΕΚ: Συνάντηση με την Ουντινέζε για τον Ματσίς

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να συναντήθηκε με ανθρώπους της Ουντινέζε για την περίπτωση του Ντάρβιν Ματσίς που αγωνίζεται ως δανεικός στην Καντίθ.

Το όνομα του Νταρβίν Ματσίς δεν απασχολεί για πρώτη φορά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ καθώς η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον και στο παρελθόν για τον εξτρέμ από τη Βενεζουέλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν λίγες μέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με συνεργάτες του αφεντικού της Ουντινέζε, Τζιαμπάολο Πότσο και αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο Ματσίς.

Ο 26χρονος άσος με ισπανικό διαβατήριο, αγωνίζεται δανεικός στην Καντίθ και «παλεύει» για να μπει στα playoffs ανόδου στη La Liga.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως σε περίπτωση ανόδου η ισπανική ομάδα θα αποκτήσει τα διακαιώματα του Βενεζουελάνου ωστόσο αυτό δεν φαντάζει και πολύ πιθανό γιατί είναι αουτσάιντερ για την άνοδο αλλά και γιατί θεωρείται υψηλή η τιμή του.

Ο Ματσίς κάνει εξαιρετική σεζόν στη Segunda Division όπου αγωνίζεται στο δεύτερο μισό της σεζόν και μετράει 13 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ. Στο πρώτο μισό είχε 14 εμφανίσεις και 1 γκολ με την Ουντινέζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ