Δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για Ματέο Γκαρσία

Δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για Ματέο Γκαρσία

Ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις επαφές του για την επόμενη μέρα και ο μόνος παίκτης που έχει κλείσει έως τώρα για την επόμενη σεζόν είναι ο τερματοφύλακας Ζίβκο Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη.

Προτεραιότητα έχουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα (ο Δικέφαλος έκανε βελτιωμένη πρόταση για άλλα τρία χρόνια με ετήσιες απολαβές άνω του 1 εκ. ευρώ ανά έτος), αλλά και των Κάνιας, Σάκχοφ και Ενρίκε.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει και τον Ολιβέιρα πριν προχωρήσει στις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του.

Στα μεταγραφικά του πλάνα δεν περιλαμβάνεται ο Ματέο Γκαρσία, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον Άρη. Πριν λίγους μήνες ο Γιώργος Σαββίδης είχε ανοίξει θέμα μέσω ενός σχολίου του στο Instagram, καλώντας αστειευόμενος να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για τον Αργεντινό επιθετικό και αυτό τόνισε ξανά μέσα από τα social media ο μεγάλος γιος του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, απαντώντας αρνητικό σε φίλο του Δικέφαλου για το αν παίζει κάτι με τον Ματέο Γκαρσία.

Δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ