Και το Μεξικό στο παιχνίδι για Γκαρσία

Ενδιαφέρον ομάδας από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχει για τον 22χρονο ακραίο, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.


Και το Μεξικό στο παιχνίδι για Γκαρσία | to10.gr

Ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να απολαμβάνει αυτή την περίοδο στιγμές ηρεμίας, καθώς ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για τη σεζόν και βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή, όμως τα σενάρια για ποιας ομάδας τη φανέλα θα φορέσει του χρόνου καλά κρατούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας tintaamarilla.es, πέρα από ευρωπαϊκές ομάδες, για τον 22χρονο εξτρέμ ενδιαφέρεται και σύλλογος από το Μεξικό, χωρίς να τον κατονομάζει.

Να σημειωθεί, πάντως, πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική κατάληξη, θετική ή αρνητική, στις συζητήσεις της Λας Πάλμας με τον Άρη αλλά και με άλλες ομάδες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Αφού έγινε γνωστό ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης δεν ενεργοποίησε την οψιόν για τον Ματέο Γκαρσία, το όνομα του παίκτη της Λας Πάλμας έχει πέσει στο τραπέζι για αρκετές ελληνικές ομάδες. Προφανώς, το μέλλον του θα μπορούσε να είναι και στο Μεξικό. Ο εκπρόσωπός του, Λουίς Γκρίγιο, λέει ότι «προσφορές θα έρθουν»».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο