Ολυμπιακός : Επιστροφή στου Ρέντη για τους πρωταθλητές

Ολυμπιακός : Επιστροφή στου Ρέντη για τους πρωταθλητές

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Λεμονής.

Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για δυο μέρες αλλά από σήμερα ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα, με τον οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Τάκης Λεμονής γνωρίζει πολύ καλά πως το συγκεκριμένο ματς κρύβει παγίδες και γι’ αυτό το λόγο αναμένεται να μιλήσει σήμερα στους παίκτες του. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος θα ζητήσει μεγάλη προσοχή, ώστε να πάρουν οι ερυθρόλευκοι την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Οι σκέψεις για την εντεκάδα

Είναι νωρίς για να πει κάποιος πως σκέφτεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους ο Λεμονής, ωστόσο με βάση την εικόνα που είχαν οι πρωταθλητές στο Αγρίνιο, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια βάση για την εντεκάδα.

Σίγουροι λοιπόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Φορτούνης και Ανσαριφάρντ. Αυτή τη στιγμή παίζονται κάποιες θέσεις όπως για παράδειγμα στο κέντρο της άμυνας (Ένγκελς ή Μποτία), στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ