Άρης: Αναμονή για Λοριάν και Ρόουζ

Άρης: Αναμονή για Λοριάν και Ρόουζ

Η κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα που θα πάρει η γαλλική ομάδα απόψε (17/05) ενδέχεται να καθορίσει την παραμονή ή όχι του 27χρονου κεντρικού αμυντικού στη Θεσσαλονίκη.

Στον Άρη θα παρακολουθήσουν με αυξημένο ενδιαφέρον τον σημερινό τελευταίο αγώνα της σεζόν για τη Λοριάν με αντίπαλο τη Χάβρη (17/05, 9.30 μ.μ.).

Ο γαλλικός σύλλογος θέλει να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ που οδηγούν από τη Ligue 2 στην ανώτατη κατηγορία, αν και το έργο του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αφού ακόμη και αν είναι ευνοϊκά τα υπόλοιπα αποτελέσματα και περάσει έχει να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους.

Αυτό που απασχολεί του ανθρώπους της κίτρινης ΠΑΕ είναι η υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ, που ανήκει τυπικά στη Λοριάν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό τους τον περασμένο Ιανουάριο. Οι ιθύνοντες της ομάδας επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 27χρονο στόπερ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η εξέλιξη των σχετικών συζητήσεων ενδέχεται να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση του σημερινού ματς, που ίσως καθορίσει οριστικά την κατηγορία που θα παίξει την επόμενη χρονιά η γαλλική ομάδα.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ