Τραμπζονσπορ : Εξετάζει την περίπτωση του Μολέδο

Τραμπζονσπορ : Εξετάζει την περίπτωση του Μολέδο

Η Τραμπζονσπορ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό.

Η Τραμπζονσπόρ παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο και θέλει να τον κάνει δικό της στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα Fanatik, ο Βραζιλιάνος στόπερ του τριφυλλιού εξετάζεται από την ομάδα του Ρίζα  Καλιμπάι, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας του.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού είναι ο διακαής πόθος του προπονητή της Τραμπζονσπόρ και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της τούρκικης ομάδας, διότι διαθέτει και χαμηλό κόστος σε σύγκριση με άλλους ποδοσφαιριστές, αλλά και τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ρίζα Καλιμπάι.

«Παρακολουθείται στενά η περίπτωσή του», αναφέρεται στη «Fanatik», αλλά στη λίστα υπάρχουν ακόμη οι Βλαντ Κίρικες (Νάπολι) Μιχάλ Παζντάν (Λέγκια Βαρσοβίας) και Λούκας Στετίνα (Σπάρτα Πράγας).

Στο δημοσίευμα τονίζεται παράλληλα: «το συμβόλαιό του λήγει (σ.σ. εκπνέει το καλοκαίρι του 2018) και οι κινήσεις για τον ύψους 1.88μ. στόπερ μόλις ξεκίνησαν»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ