Ιταλικές «σειρήνες» για Γκιγιέρμε

Ιταλικές «σειρήνες» για Γκιγιέρμε

Σύμφωνα με το «calciomercato», αρκετές ομάδες από τη γειτονική χώρα έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Γκιγιέρμε ήρθε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και μέσα από τις εξαιρετικές του που πραγματοποίησε σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατάφερε να γίνει ένα από τα βασικά γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 33 αγώνες και είχε απολογισμό 4 γκολ και 2 ασίστ σε 2.838 λεπτά συμμετοχής. Όπως είναι λογικό, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος, ωστόσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, αρκετοί σύλλογοι από τη γειτονική χώρα έχουν σημειώσει το όνομά του και ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις. Μάλιστα, η ιστοσελίδα «calciomercato» αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με την Ουντινέζε.

Ο Λατινοαμερικάνος αγωνίστηκε στην ιταλική ομάδα από το 2014 έως το 2016, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, από όπου τον αγόρασε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ