Τα τρένα και οι κατηφόρες του πρωταθλήματος

Τα τρένα και οι κατηφόρες του πρωταθλήματος

Το10.gr σας παρουσιάζει ποιες είναι οι ομάδες που έχουν το καλύτερο σερί νικών, ποιες δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και ποιος έχει το αήττητο ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα. Οι εκπλήξεις με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Λαμία

Η επόμενη αγωνιστική είναι η τελευταία του πρώτου γύρου της φετινής σούπερ λίγκα και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιες είναι οι ομάδες που έχουν κάνει το μεγαλύτερο σερί νικών.

Ποιες πάτησαν γκάζι και σε ποιο χρονικό σημείο κι απ’ την άλλη πλευρά ποιες είναι οι ομάδες με το χειρότερο σερί αποτελεσμάτων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι εύκολο να μαντέψει κάποιος, ρίχνοντας μία και μόνο ματιά στη βαθμολογία. Η μεγάλη έκπληξη φυσικά σε ότι έχει να κάνει με το μεγαλύτερο αήττητο σερί ανήκει στην ομάδα αποκάλυψη της φετινής σεζόν, ενώ είναι βέβαιο πως μεγάλη εντύπωση κάνει και μια νεοφώτιστη. Το10.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα.

Στην  κορυφή Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης

Οι ομάδες που έχουν τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, είναι αυτή τη στιγμή (μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου) ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης. Ερυθρόλευκοι και Αρκάδες μετρούν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση που δεν έχει καταφέρει να πετύχει άλλη ομάδα στον πρώτο γύρο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος και η ομάδα της Τρίπολης κατάφεραν να συγκεντρώσουν 15 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια και στοχεύουν φυσικά στη διεύρυνση του σερί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (πέντε σερί νίκες)

  1. Ολυμπιακός – Πλατανιάς 5-1
  2. Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1
  3. Κέρκυρα – Ολυμπιακός 1-3
  4. Ολυμπιακός – Απόλλωνας 3-1
  5. Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (πέντε σερί νίκες)

  1. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0
  2. Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-3
  3. Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0
  4. Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 4-0
  5. Απόλλωνας – Αστέρας Τρίπολης 1-3

Το αήττητο δέκα αγώνων του Ατρόμητου

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει με την πορεία που πραγματοποιεί στο φετινό πρωτάθλημα και δεν χωρά αμφιβολία πως οι περιστεριώτες έκαναν την μεγάλη έκπληξη. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς (τρεις πόντους μακριά από την κορυφή) και είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα οι περιστεριώτες δεν είχαν ηττηθεί στα πρώτα δέκα ματς της σεζόν και γνώρισαν τελικά την πρώτη τους ήττα στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ.

  1. Ατρόμητος – Απόλλωνας 1-1
  2. Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-2
  3. Ατρόμητος – ΠΑΣ 0-0
  4. Λάρισα – Ατρόμητος 0-0
  5. Ατρόμητος – Λαμία 3-0
  6. Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-1
  7. Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-0
  8. ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1
  9. Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2
  10. Ατρόμητος – Πανιώνιος 0-0

Η επίδοση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Βλέποντας κάποιος τα αποτελέσματα των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα θα διαπιστώσει πως δεν έχουν μεγάλο σερί νικών. Ο μεγαλύτερος αριθμός συνεχόμενων νικών για την ΑΕΚ είναι τρεις και αν η Ένωση κερδίσει τον Απόλλωνα θα φτάσει στις τέσσερις.

  1. ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0
  2. Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-2
  3. ΑΕΚ – Κέρκυρα 3-1

Κοστίζουν τα εκτός έδρας στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να πετύχει το απόλυτο στα εντός έδρας παιχνίδια του, αλλά οι κακές επιδόσεις του μακριά από την Τούμπα, δεν επιτρέπουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να χτίσει σερί νικών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο δικέφαλος του Βορρά έχει πετύχει μια μόλις εκτός έδρας νίκη (στην Ξάνθη) κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού

Τα οικονομικά προβλήματα βασανίζουν τον Παναθηναϊκό αλλά και τα αγωνιστικά θέματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι πράσινοι δεν είναι λίγα. Το τριφύλλι έχει πάρει την κάτω βόλτα και σε ότι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα, καθώς ο Παναθηναϊκός μετράει ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Οι πράσινοι δεν έχουν νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (τελευταία νίκη τους ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) κι αυτό φυσικά έχει οδηγήσει τους πράσινους στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

  1. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-0
  2. Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1
  3. Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1
  4. Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 0-1
  5. ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 4-0

Η έκπληξη της Λαμίας

Η νεοφώτιστη Λαμία δείχνει πως είναι σκληρό καρύδι κι έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είναι αήττητη στα εφτά τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το αξιοσημείωτο είναι πως έξι από τα εφτά ματς έληξαν ισόπαλα. Η νίκη της Λαμίας ήταν απέναντι στον Πλατανιά με 2-0.

  1. Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1
  2. Λαμία – Πλατανιάς 2-0
  3. Λεβαδειακός – Λαμία 0-0
  4. Λαμία – Κέρκυρα 1-1
  5. Απόλλωνας – Λαμία 1-1
  6. Λαμία – Παναιτωλικός 2-2
  7. ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1

Αρνητικό ρεκόρ του Πλατανιά

Ο Πλατανιάς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις έξι βαθμούς. Η ομάδα των Χανίων παλεύει για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό στη football league αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Ο Πλατανιάς είναι η ομάδα που έχει το αρνητικό ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει μείνει εννιά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη.

  1. Πλατανιάς – Παναιτωλικός 0-3
  2. Γιάννινα – Πλατανιάς 3-1
  3. Πλατανιάς – Λάρισα 0-1
  4. Λαμία – Πλατανιάς 2-0
  5. Ολυμπιακός – Πλατανιάς 5-1
  6. Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-3
  7. ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0
  8. Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-3
  9. Πανιώνιος – Πλατανιάς 2-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ