Σεϊταρίδης σε Αντωνιάδη : «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυο μας»

Σεϊταρίδης σε Αντωνιάδη : «Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυο μας»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης αμέσως μετά την συνάντηση με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο είπε πως επικοινώνησε με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, κάτι που ο τελευταίος το διέψευσε.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης διέψευσε κατηγορηματικά τη δήλωση του Αντώνη Αντωνιάδη ύστερα από τη συνάντηση των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο.

Ο Αντωνιάδης αμέσως μετά το τέλος της εν λόγω συνάντησης ανέφερε το εξής: Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας».

Ο παλαίμαχος δεξιός μπακ των πρασίνων όμως, διέψευσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook αυτές τις δηλώσεις λέγοντας ότι ποτέ οι δύο άνδρες δεν είχαν επικοινωνήσει.

«Ο «κύριος» Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση.Πότε έγινε αυτό «κύριε» Αντωνιάδη,γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυο μας,ούτε προσωπικά,ούτε τηλεφωνικά.Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν,για τα μάτια του κόσμου…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ