Ξάνθη : Εκτίουν με Ολυμπιακό Μπαξεβανίδης και Μπόουλα

Ξάνθη : Εκτίουν με Ολυμπιακό Μπαξεβανίδης και Μπόουλα

Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την 18η αγωνιστική χωρίς τους Κίκε Μπόουλα και Δήμος Μπαξεβανίδη, οι οποίοι αποφασίστηκε να εκτίσουν τις ποινές τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Ξάνθη άρχισε την προετοιμασία της για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (19:30) της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια.

Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς αναμένεται να έχει στη διάθεση του τον Χόρχε Κασάδο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σέρβος τεχνικός, οι Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης και Κάστρο ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τον τελευταίο να ανεβάζει ρυθμούς σήμερα (Τρίτη 12/12).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κίκε Μπόουλα και Δήμος Μπαξεβανίδης έφτασαν τις 4 και τις 7 κίτρινες στο πρωτάθλημα αντίστοιχα και αποφασίστηκε από τον προπονητή της Ξάνθης να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 18η αγωνιστική, ενώ ο Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει και από αυτό με τη Λαμία για την 16 στροφή του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ