Μαρινάκης: «Εχουν γίνει εγκλήματα στο μπάσκετ, στηρίζω όποια απόφαση παρθεί»

Μαρινάκης: «Εχουν γίνει εγκλήματα στο μπάσκετ, στηρίζω όποια απόφαση παρθεί»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και επισήμανε ότι ήρθε η ώρα να παρθούν δύσκολες αποφάσεις.

Την απόλυτη στήριξή του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και κατ’ επέκταση στην απόφασή τους να μην κατεβάσουν την ομάδα στους αγώνες των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ με δηλώσεις του στο 12ο συνέδριο της Θύρας 7, τόνισε ότι έχουν γίνει εγκλήματα στο μπάσκετ και επισήμανε ότι ήρθε η ώρα να παρθούν δύσκολες αποφάσεις. «Θα στηρίξω οποιαδήποτε απόφαση παρθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του στους δύο ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θεωρώ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα αποφασίσουν μαζί σας, θα ακούσουν δηλαδή τι λέει και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Σας λέω λοιπόν ότι αυτή την απόφαση που θα πάρουν, όποια και να είναι, εγώ θα την στηρίξω! Έχουμε δει εγκλήματα στο μπάσκετ και πρέπει βρεθεί τρόπος ώστε τα εγκλήματα να σταματήσουν. Αν δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος, θα πρέπει να παρθούν ορισμένες δύσκολες αποφάσεις. Γιατί κι εγώ δεν θέλω να δω την ομάδα τη Δευτέρα να σφάζεται. Καλύτερα να μην τη δω. Σας επαναλαμβάνω ότι θα στηρίξω οποιαδήποτε απόφαση παρθεί. Για το καλό του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ