Ολυμπιακός: Μια ανάσα από Σεμέδο και Μπρούνο

Ολυμπιακός: Μια ανάσα από Σεμέδο και Μπρούνο

Πολύ κοντά στην απόκτηση των Ρούμπεν Σεμέδο και Φελίπε Μπρούνο φαίνεται να είναι ο Ολυμπιακός με τους δύο παίκτες να είναι προ των πυλών του Λιμανιού.

Δύο ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα τον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα καταλήξουν τελικά στον Πειραιά με τις περιπτώσεις τους να είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Ο λόγος για τους Ρούμπεν Σεμέδο και Φελίπε Μπρούνο που σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» είναι θέμα χρόνο να ανακοινωθούν από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σεμέδο που ανήκει στην Βιγιαρεάλ και αγωνίζεται δανεικός στη Ρίο Άβε, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος είχε και ροσωπική επικοινωνία με τον παίκτη δείχνοντάς του πόσο τον θέλει στην ομάδα του.

Αυτό που απομένει είναι ο τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου αμυντικού, αν δηλαδή αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ή θα πάρει ένα ποσοστό σε μορφή συνιδιοκτησίας ο Ολυμπιακός. Πάντως μοιάζει πολύ απίθανο να κολλήσει σε αυτό το στάδιο η μεταγραφή καθώς οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις, μιας και είχαν συνεργαστεί πρόσφατα και με την περίπτωση του Ματίας Ναουέλ.

Παράλληλα πολύ κοντά βρίσκεται και ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου, Φελίπε Μπρούνο που επέστρεψε στην αυστριακή Λιντς όπου και ανήκει, με τους Πειραιώτες να έχουν φτάσει στο τελικό της στάδιο και αυτή τη περίπτωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ