Παναθηναϊκός: Μαζί ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου

Παναθηναϊκός: Μαζί ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου

Σε συμφωνία για «υποχρεωτική» συνδρομή ύψους 50 ευρώ και κάρτα μέλους στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν ήρθαν Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Μια πολύ σημαντική κίνηση για ένα καλύτερο αύριο σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού είναι πλέον γεγονός.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», η ΠΑΕ συμφώνησε με την ΚΑΕ έτσι ώστε οι κάτοχοι διαρκείας για τη νέα σεζόν και στα δύο αθλήματα να εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Ερασιτέχνη, πληρώνοντας μια συνδρομή 50 ευρώ.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ».

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί που θα αποκτούν διαρκείας και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ θα πληρώνουν φυσικά μία συνδρομή και όχι διπλή. Αυτό που μένει πλέον είναι να δούμε σε ποιο βαθμό θα ανταποκριθεί ο κόσμος του «τριφυλλιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ