Το μήνυμα του Τοροσίδη για την Γενοκτονία των Ποντίων (pic)

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν ξέχασε φυσικά την σημερινή θλιβερή επέτειο και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.


Το μήνυμα του Τοροσίδη για την Γενοκτονία των Ποντίων (pic) | to10.gr

Με την ευχή να μην επαναληφθεί ποτέ κάτι παρόμοιο εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου, ο Βασίλης Τοροσίδης έστειλε το μήνυμά του με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου το 1919.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τοροσίδη: 

«Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, όχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές…

Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κάθε χρόνο επανερχόμαστε και κάθε χρόνο ζητάμε, οχι εκδίκηση, αλλά μνήμη και δικαίωση των εκατοντάδων χιλιάδων νεκρών Ελλήνων του Πόντου. Αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της γενοκτονίας, δηλαδή της συστηματικής εξόντωσης και εκτοπισμού ενός ολόκληρου λαού, που μέχρι και σήμερα δυστυχώς συναντά αρνητές… Θέλουμε να θυμόμαστε και θέλουμε να θυμούνται όλοι, να μην ξεχαστεί, για να μην επαναληφθεί ποτέ και εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου… Είμαστε αυτοί που επέζησαν….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Torosidis35 (@vasilistorosidis35) στις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο