Το «ευχαριστώ» του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό (pic)

Το «ευχαριστώ» του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο, μέσος του Παναθηναϊκού, Έργκους Κάτσε, με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τους «πράσινους», αλλά και στον κόσμο της ομάδας.

Ο Έργκους Κάτσε αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έπειτα από 1,5 χρόνο που ήταν μέλος του «τριφυλλιού» και σήμερα (19/5) το μεσημέρι ανέβασε έναν μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αλβανός μέσος στην ανάρτηση του έγραψε πως ευχαριστεί τους προπονητές των «πρασίνων», τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο της ομάδας για όλα αυτά που πέρασε το διάστημα που έμεινε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κάτσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αλλά και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον σύλλογο για το μέλλον και να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αλλα και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που με αγκάλιασε και με στήριξε από την πρώτη μου ημέρα στην ομάδα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον σύλλογο για το μέλλον και να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει.@fcpanathinaikos 💪💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ergys Kace (@ergyskace26) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ