Πλατανιάς – ΟΦΗ 0-0

Πλατανιάς – ΟΦΗ 0-0

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Πλατανιάς και ΟΦΗ, με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλοι (0-0) στα Περιβόλια στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου στην Super League.

Το ματς του Πλατανιά με τον ΟΦΗ, τα είχε όλα εκτός από το γκολ. Οι δυο ομάδες έπαιξαν αρκετό καλό ποδόσφαιρο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης (είχαν από ένα δοκάρι), άλλα έμειναν στο 0-0.

Πλέον, οι Ηρακλειώτες πήραν ψυχολογικό προβάδισμα και την Τετάρτη (22/5) στην έδρα τους θα επιχειρήσουν να κρατήσουν την θέση στην έδρα τους.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την δυναμική της έδρας του, ωστόσο ο ΟΦΗ είχε τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι.  Στο 23΄ ο Ναμπί σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Φερέιρα με  εντυπωσιακή προσπάθεια σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο Γκοτ.

Στο 31ο λεπτό ο Πλατανιάς φάνηκε για πρώτη φορά απειλητικός με τον Νιλί να κάνει το δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά ο Σωτηρίου είχε απάντηση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός δεν έπεσε και οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν. Η πρώτη εξ΄ αυτών ήρθε στο 62′ όταν ο Γιακουμάκης μπήκε μέσα στη φάση και έκανε το πλασέ αλλά ο Γκοτ έδιωξε. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 70΄, με τον Καραγκούνη να κάνει το δυνατό σουτ, με τον Σωτηρίου να πέφτει, να βρίσκει τη μπάλα με τα δάχτυλα και να της αλλάζει πορεία και αυτή να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 76΄ ο Παπάζογλου μετά από κόρνερ του Ντίνα δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, καθώς το πλασέ του το έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Σάαντο, ενώ στο 84΄ και πάλι ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με την κεφάλια του να σταματάει στο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία του αγώνα με τις δυο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την άνοδο στον επαναληπτικό αγώνα του Ηρακλείου.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (3-5-2): Γκοτ, Ποζατζίδης (87’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κόρτσταμ, Τσαμούρης (90’+2’ Πουρζιτίδης), Ουές, Παπανικολάου, Μποσέτι, Σαάντο, Νίλι, Μπιανκόνι, Λουκίνας (65’ Καραγκούνης).

ΟΦΗ (4-2-3-1)
: Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ (75’ Ντίνας), Ναμπί (75’ Νάστος), Φερέιρα (57’ Γιακουμάκης), Σασί.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ