Κύμα ανανεώσεων ενόψει στον Παναθηναϊκό

Κύμα ανανεώσεων ενόψει στον Παναθηναϊκό

Εκτός από τις πωλήσεις ή τις αγορές παικτών, στον Παναθηναϊκό θέλουν να «τρέξουν» και τις ανανεώσεις με επτά παίκτες να εισέρχονται σε φάση διαπραγματεύσεων με το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται και να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Βασικό κομμάτι είναι το ρόστερ και πως θα διαμορφωθεί από τις προσθαφαιρέσεις παικτών. Άλλο εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των ανανεώσεων, με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού να βρίσκονται ή να ετοιμάζουν μπαράζ επαφών με παίκτες της ομάδας.

Σύμφωνα με το Εθνοσπόρ, οι τρεις πρώτοι που ήδη κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι οι Μπουζούκης, Μαυρομμάτης και Θεοχάρης. Σειρά θα πάρουν μετά οι Εμμανουηλίδης και Χατζηγιοβάνης, ενώ θα ακολουθήσουν και οι πιο έμπειροι, Κουρμπέλης και Ινσούα.

Μοναδική… αμφίβολη περίπτωση είναι αυτή του Χατζηγιοβάνη, με τον Παναθηναϊκό να μην είναι αρνητικός σε ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.

Τέλος υπάρχει ένα κώλυμα στο μέτωπο των αποχωρήσεων, με τον Άντονι Μουνιέ να μη δέχεται να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει αν δεν τακτοποιηθούν οικονομικά όλες οι οφειλές της ομάδας προς αυτόν όσον αφορά τη φετινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ