Εις αύριον τα σπουδαία για Βαρέλα

Εις αύριον τα σπουδαία για Βαρέλα

Την απόφαση του Φερνάντο Βαρέλα περιμένουν μέχρι αύριο στον ΠΑΟΚ μετά τη νέα πρόταση που κατέθεσαν στον Αφρικανό αμυντικό για κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ένα θέμα που σέρνεται εδώ και μήνες, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Μέχρι αύριο ο Φερνάντο Βαρέλα, θα πρέπει να απαντήσει στην τελική πρόταση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως έχουμε αναφέρει μέσα από «to10.gr» η πρόταση των Νταμπλούχων Ελλάδας αφορά σε ένα νέο τριετές κλειστό συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ενώ μαζί με τα υψηλά μπόνους θα συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του ρόστερ.

Ο Βαρέλα, μέχρι τώρα, στα χέρια του μάνατζέρ του πέραν του ΠΑΟΚ, έχει προτάσεις εκτός Ευρώπης, από την Κίνα, το MLS και τα Εμιράτα, με πολύ περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Ο Αφρικανός αμυντικός από την μια σκέφτεται πως αυτό το συμβόλαιο μπορεί να είναι το τελευταίο που θα μπορέσει να πάρει με περισσότερα χρήματα.

Από την άλλη είναι η οικογένεια του που επιθυμεί να συνεχίσει την ζωή της στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα τα παιδιά του έχουν αγαπήσει πολύ την πόλη και δεν θέλουν να αλλάξουν περιβάλλον. Όλα αυτά θα πρέπει να ζυγίζει ο Βαρέλα και να πάρει την τελική του απόφαση που θα είναι προς το συμφέρον της οικογένειας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ