«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κομλιτσένκο» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κομλιτσένκο» (vids)

Δημοσίευμα από τη Ρωσία κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του επιθετικού της Μλάντα Μπόλεσλαβ, Νικολάι Κομλιτσένκο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν, καθώς κατέκτησε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά θέλουν να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και για αυτό τον λόγο αναμένεται να προχωρήσουν σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις στην περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ο οποίος περιλαμβάνει την είσοδο του ΠΑΟΚ στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις μεταγραφικές τους κινήσεις και πάνω σε αυτό το σκεπτικό έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Νικολάι Κομλιτσένκο, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα championat.com, ο 23χρονος επιθετικός είναι βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στη θέση του φορ και οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κομλιτσένκο πραγματοποίησε μια σπουδαία χρονιά στην Τσεχία με τη Μλάντα, καθώς μέτρησε 27 τέρματα (εκ των οποίων τα 8 με πέναλτι) αλλά και 7 ασίστ σε 31 εμφανίσεις. Ο Ρώσος στράικερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει επιθετικό για να πλαισιώσει τον Τσούμπα Άκπομ.

Στο παρελθόν ο Κομλιτσένκο έχει αγωνιστεί στην Τσερνομόρετς αλλά και στη Σλόβαν Λίμπερετς με τη μορφή δανεισμού, ενώ η Μλάντα Μπόλεσλαβ τον είχε αποκτήσει από την Κράσνονταρ, έναντι 400.000 ευρώ τη σεζόν 2017/18. Η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τσεχική ομάδα μέχρι το 2022, ενώ η απίθανη σεζόν που πραγματοποίησε έχει βάλει στο… κόλπο της απόκτησης του αρκετές ομάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=248NUY-e44U

https://www.youtube.com/watch?v=T0Saxo0YP94

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ