ΑΕΚ: Οι παίκτες που ζήτησε ο Χιμένεθ και όλα τα δεδομένα

ΑΕΚ: Οι παίκτες που ζήτησε ο Χιμένεθ και όλα τα δεδομένα

Τα ονόματα που απασχολούν την ΑΕΚ και οι εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις των «κιτρινόμαυρων».

Τα ονόματα που απασχολούν την ΑΕΚ και οι εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις των «κιτρινόμαυρων»Η σεζόν τελείωσε για την ΑΕΚ και στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η μεταγραφική ενίσχυση ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού. Άλλωστε η Ενωση θα δώσει δύο ματς χωρίς κόσμο για τα προκριματικά του Europa League και στόχος της είναι να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης. Για αυτό και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναζητά παίκτες μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση του Δικεφάλου.

Ο Μάικελ Μέσα, ο 28χρονος μέσος που ανήκει στην Λας Πάλμας είναι παίκτης που πρότεινε ο Χιμένεθ και αρέσει αρκετά, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επαφή με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Επίσης, ο Χιμένεθ πρότεινε και τον Μαρκ Γκουάλ. Τον σέντερ φορ της Σεβίλλης που παίζει δανεικός στην Σαραγόσα. Εξετάζεται, ο Μανόλο τον… προωθεί ως λύση για την επίθεση, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει εξέλιξη.

Για τον Αλιού Ντιένγκ, που παίζει στην Αλγερία, είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του, αλλά δεν βοηθούν οι πολλές και συχνές αλλαγές στα διοικητικά της ομάδας, όπως και στους τεχνικούς διευθυντές. Πάντως, η ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση θα επιμείνει για τον 21χρονο χαφ από το Μάλι.

Ο Ντάρβιν Ματσίς είναι στις πρώτες επιλογές του Δικεφάλου, αλλά οι υποχρεώσεις της Κάντιθ απαιτούν υπομονή. Η ΑΕΚ δουλεύει την περίπτωση του Βενεζουελάνου, που έχει προτεραιότητα να συνεχίσει σε Ισπανία ή Ιταλία και έχει ακόμη σίγουρα τρία ματς στο πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας και αν χρειαστεί και μπαράζ όχι μόνο. Αρα… δυσκολεύει.

Αλλωστε υπάρχει πάντα ο Κρίστοφερ Πέτερσον που αρέσει από τον περασμένο Γενάρη και είναι και εκείνος εκ των βασικών στόχων για τις θέσεις των ακραίων, ενώ ο Σαμουέλ Ογιούσου της Τσουκαρίτσκι είναι μια περίπτωση που είχε «παίξει» για την ΑΕΚ τον περασμένο Γενάρη όμως τώρα πλέον δεν ενδιαφέρει τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ