Τον κρατάει και τον μετατρέπει σε ηγέτη

Τον κρατάει και τον μετατρέπει σε ηγέτη

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μπουζούκη. Η επιθυμία του παίκτη και το πλάνο του Δώνη.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ότι είναι ένα… ακατέργαστο διαμάντι. Ένα παιδί που η ποιότητά του δεν μπορεί να κρυφτεί. Και πως αν γίνει η δουλειά που πρέπει σε αυτόν θα φτάσει πολύ ψηλά. Θα αποτελέσει το μέλλον του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον Παναθηναϊκό το γνώριζαν αυτό πριν το μάθει ο υπόλοιπος κόσμος. Ο Δώνης από την πρώτη στιγμή που έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο του ζήτησε να διατηρήσει στο ρόστερ τον Μπουζούκη. Ο νεαρός ήταν έτοιμος να υπογράψει τότε στον Αστέρα Τρίπολης. Η επιθυμία του Έλληνα προπονητή έγινε πραγματικότητα, ο Μπουζούκης ανανέωσε έως το 2020 και έκανε μια καταπληκτική σεζόν, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και την τεράστια ποιότητα που διαθέτει.

Τα περιθώρια εξέλιξης του συγκεκριμένου παιδιού είναι τεράστια. Από τη… γενιά που είδαμε φέτος να παίρνει ευκαιρίες για να καθιερωθεί, ο Μπουζούκης είναι σίγουρα το πιο λαμπρό αστέρι. Και η εξαργύρωση των καλών του εμφανίσεων αναμένεται να έρθει όχι μονάχα από το νέο του συμβόλαιο, που ετοιμάζονται να του προτείνουν οι πράσινοι, αλλά και από την αγωνιστική του… προαγωγή.

Ο Παναθηναϊκός θα τον καλέσει τις επόμενες μέρες για ανανέωση του συμβολαίου του, με σκοπό να υπογράψει μαζί του τουλάχιστον έως το 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, πως αυτή η ανανέωση θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να φύγει για το εξωτερικό όταν θα είναι πιο… έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δε θα μείνουν μονάχα στα «υλικά» της υπόθεσης. Ο Δώνης έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τόσο τις ποδοσφαιρικές αρετές του 21χρονου μέσου, όσο και τον χαρακτήρα του. Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο. Στο μυαλό του Δώνη – και όχι μόνο – ο Μπουζούκης είναι ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Για όσο θα παραμένει στα… μέρη μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ