ΑΕΚ: Περιμένει Βράνιες, δυσκολεύεται με Αραούχο

ΑΕΚ: Περιμένει Βράνιες, δυσκολεύεται με Αραούχο

Τι ισχύει για την περίπτωση του Ογκνιεν Βράνιες και αυτή του Σέρχιο Αραούχο.

Δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες που έχασε η ΑΕΚ και της κόστισε πολύ, ήταν ο Ογκνιέν Βράνιες και ο Σέρχιο Αραούχο. Και τώρα ο Δικέφαλος κάνει προσπάθειες για να τους φέρει πίσω. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι κάτι τέτοιο.

Για την περίπτωση του Ογκνιεν Βράνιες η ΑΕΚ περιμένει να ξεκαθαρίσει η τελική στάση που θα ακολουθήσει η Αντερλεχτ. Και ειδικότερα μετά την έλευση του Βενσάν Κομπανί στις Βρυξέλλες.

Είναι δεδομένο, πως η Ένωση θέλει τον Βόσνιο, ο παίκτης με τη σειρά του πιέζει αρκετά καθώς θεωρεί ότι είναι η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόν για ένα restart στην καριέρα του. Ωστόσο, για τον Βόσνιο στόπερ υπάρχει και το οικονομικό καθώς έχει μεγάλο συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ και δεν θέλει να μειωθεί.

Πάντως για την ΑΕΚ και τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Βράνιες δεν είναι η μοναδική λύση αν δεν προχωρήσει, αφού υπάρχουν επιλογές συγκεκριμένες που έχουν τεθεί και υπόψιν του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σέρχιο Αραούχο, από πλευράς του, είναι έτσι και αλλιώς μια δύσκολη περίπτωση. Ο Ραμίρεθ σήμερα έκανε λόγο για πρόταση δανεισμού από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο μέχρι τώρα αναφέρεται από τους «κιτρινόμαυρους» ότι δεν υπάρχει πρόταση.

Μέχρι στιγμής φαίνεται να προκύπτει και μια μεγάλη οικονομική διαφορά σχετικά με τις απαιτήσεις του Ραμίρεθ για τον Αργεντινό επιθετικό και όσα μπορεί να δώσει ο Δικέφαλος. Ωστόσο, η Λας Πάλμας θέλει να πουλήσει και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αρκετά επεισόδια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ