Κάνιας: «Περιμένω για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Κάνιας: «Περιμένω για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Ο Κάνιας μίλησε για το θέμα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Για την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του στον δικέφαλο μίλησε ο Χοσέ Κάνιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser».
Ο Ισπανός μέσος έκανε «ταμείο» για τα τρία χρόνια της παρουσίας του στους ασπρόμαυρους, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιο του, τόνισε ότι περιμένει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να δει αν υπάρχει

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάνιας:

«Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές.

Εκεί δείξαμε την αξία μας, χρειάζεται και τύχη αλλά εμείς ήμασταν πολύ δεμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια. Αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα, πέρασα τρία απολαυστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, περιμένω τον ΠΑΟΚ να δω αν έχει διάθεση να μου ανανεώσει το συμβόλαιο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω διακοπές και να χαλαρώσω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ