Παναθηναϊκός : Οι υπερβολές και οι παλαίμαχοι έβαλαν στοπ στον Θεοδωρόπουλο

Παναθηναϊκός : Οι υπερβολές και οι παλαίμαχοι έβαλαν στοπ στον Θεοδωρόπουλο

To10.gr αποκρυπτογραφεί τη δήλωση Θεοδωρόπουλου και εξηγεί τους λόγους που ο mr. Chipita έκανε πίσω μόλις 24 ώρες μετά την προσπάθειά του για εξεύρεση λύσης που θα σώσει τον Παναθηναϊκό.

Λιγότερο από 24 ώρες κράτησε η προσπάθεια του Σπύρου Θεοδωρόπουλου να βρει μία λύση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό και με τη βοήθεια του κόσμου να κρατήσει όρθιο τον σύλλογο. Ο Έλληνας επιχειρηματίας μία μέρα μετά τη συνάντησή του με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, όπου τους ανέλυσε το πλάνο του, έκανε γνωστό μέσω γραπτής δήλωσης πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια.

Ποιοι είναι οι λόγοι όμως που ανάγκασαν τον mr. Chipita να κάνει πίσω εντελώς ξαφνικά, όσο ξαφνικά εμφανίστηκε και στο προσκήνιο; Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος είναι οι υπερβολές που ακούστηκαν από χθες το πρωί. Και μάλιστα, υπερβολές που συνεχίστηκαν παρά το γεγονός πως ο ίδιος βγήκε από τη συνάντηση με τους παλαίμαχους και δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση, θέλοντας να ρίξει τους τόνους.

Ο Θεοδωρόπουλος θεωρεί πως γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλές υπερβολές για χρήματα που θα βάλει, ενώ ο ίδιος δεν είχε υποσχεθεί τίποτα περισσότερο παρά τα λεφτά που βάζει έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο. Σκοπός του ήταν να ξεκινήσει μια προσπάθεια από την αρχή, έχοντας στο πλευρό του παλιές δόξες της ομάδας, ώστε όλοι μαζί να πείσουν τον κόσμο να βοηθήσει και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να μπει στην ΠΑΕ έστω και σαν μέτοχος.

Θεωρεί πως οι προθέσεις του παρεξηγήθηκαν τόσο από την πλατιά μάζα του κόσμου, όσο κυρίως από τους παλαίμαχους, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από το προσκήνιο ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και να μη θεωρεί ο κόσμος ότι εμφανίστηκε σαν μεσσίας για να σώσει τον σύλλογο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θεοδωρόπουλος δεν σκοπεύει να σταματήσει την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε κάθε χρόνο (500.000 ευρώ) μέσω χορηγίας, ενώ αν κάνει ξανά κάποια προσπάθεια για να προσελκύσει επιχειρηματίες, αυτή θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα. Χωρίς, ωστόσο, τούτη την ώρα να είναι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ