AEK: Επιμένει και θα… επιμένει για Ντιένγκ

AEK: Επιμένει και θα… επιμένει για Ντιένγκ

Τι δυσκολεύει την ΑΕΚ, τι περιμένει στην υπόθεση του Αλιού Ντιένγκ

Ο Αλεφ είναι προς την έξοδο από την ΑΕΚ μιας και πολύ δύσκολα πια θα πληρώσει το 1 εκατ.ευρώ που συμφώνησε με την Μπράγκα. Τα λεφτά είναι πολλά και ο Βραζιλιάνος δεν τα δικαιολογεί… επουδενί.

Η ΑΕΚ ψάχνει για μέσο που θα πλαισιώσει όσους υπάρχουν τώρα και ο Αλιού Ντιένγκ είναι ένας εκ των βασικών στόχων που αρέσει πολύ και φέρνει την Ενωση διατεθειμένη να κάνει αυτή την επένδυση.

Ο 21χρονος χαφ από το Μάλι… θέλει ΑΕΚ, καθώς από την Αλγερία ψάχνει το μεγάλο βήμα προς την Ευρώπη. Το πρωτάθλημα στην Αλγερία ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή και υπάρχει ήδη προγραμματισμένο ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, τον οποίο ο Ντιένγκ θα πιέσει για τη μεταγραφή του.

Για την ΑΕΚ υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ωστόσο η αναστάτωση που επικρατεί εδώ και μήνες στην αλγερινή ομάδα που αγωνίζεται έχουν φέρει ένα… χάος σχετικά με τις διαπραγματεύσεις. Αιτία, οι συνεχόμενες διοικητικές αλλαγές στην MC Alger, αλλά και αυτές των τεχνικών διευθυντών, που αναπάντεχα έχουν κάνει τις συζητήσεις να… κολλήσουν.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δικέφαλος δεν τα παρατά και δείχνει ότι θα επιμείνει για τον Ντιένγκ. Στην ΑΕΚ αρέσει πολύ και θα γίνει εκ νέου κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ