«Στα μεταγραφικά πλάνα της Ρίβερ Πλέιτ ο Ρέι»

«Στα μεταγραφικά πλάνα της Ρίβερ Πλέιτ ο Ρέι»

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο για τον Ροντρίγκο Ρέι έρχεται από την Αργεντινή με την Ρίβερ Πλέιτ να έχει στο στόχαστρο της τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Μετά τη Λανούς, άλλη μια ομάδα και ίσως η κορυφαία στην Λατινική Αμερική, Ρίβερ Πλέιτ, ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Ρέι. Σύμφωνα με δημοσίευμα η ομάδα από το Μπουένος Άιρες , έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Φράνκο Αρμάνι στον «άσο», δεδομένου ότι οι Λουξ, Μπαγλόνια, θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της Ρίβερ.

Την αποκάλυψη για το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, έκανε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ρικάρντο Ντάσο, στην τηλεοπτική εκπομπή «Se Habla Así» του Direct TV, σημειώνοντας ότι οι «εκατομμυριούχοι» έχουν στα πλάνα τους τον Ροντρίγκο Ρέι χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, θέλει να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Ρέι που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον 28χρονο τερματοφύλακα. Όποια ομάδα καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μικράς Ασίας θα καθίσουν στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων προκειμένου ο έμπειρος πορτιέρο να παραχωρηθεί ακόμα και με την μορφή του δανεισμού. Πάντως ο Ρέι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του ακόμα και τώρα που οι συμμετοχές του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

La información de @ricardodasso ℹ️: «Rodrigo Rey, exarquero de Godoy Cruz y actualmente en el PAOK Salónica de Grecia, está en los planes de River.» #SeHablaAsíDIRECTV

— De Fútbol Se Habla Así (@sehablaasi) May 20, 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ