Πωλητήριο στο «Γ. Καλαφάτης» βάζει ο Αλαφούζος

Πωλητήριο στο «Γ. Καλαφάτης» βάζει ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να βγάλει στο… σφυρί το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης».

Ο Γιάννης Αλαφούζος το 2013 είχε προχωρήσει στην αγορά του προπονητικού κέντρου «Γ. Καλαφάτης» από τον Γιώργο Τσακιρη. Μια επένδυση της τάξεων των 12 εκατ. ευρώ, η οποία περιελάμβανε και την αγορά ενός παρακείμενου οικοπέδου 50 στρεμμάτων.

Η επένδυση αυτή όμως αποδείχθηκε μάλλον ζημιογόνα, μιας και σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης αγοραστή για την εν λόγω εγκατάσταση. Αυτό γίνεται στην προσπάθεια του να μειώσει της ζημίες από την κοστοβόρα αγορά του, μιας και η περιοχή στην οποία βρίσκεται (Κορωπί) δεν επιτρέπει οποιαδήποτε οικονομική εκμετάλλευση.

Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ πριν από κάποιους μήνες υπήρχαν συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι οποίες δεν τελεσφόρησαν. Εκτός αυτού, ενδιαφέρον είχαν δείξει και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ που εξέτασαν τον χώρο ως πιθανό μέρος για να προπονείται η Εθνική, αλλά απογοητεύτηκαν από την κακή εικόνα των εγκαταστάσεων μιας και υπολογίζεται πως χρειάζονται επί πλέον 300.000 ευρώ για βελτιωτικά έργα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ