Ενδιαφέρον της Ρεμς για Πέδρο Ενρίκε

Ενδιαφέρον της Ρεμς για Πέδρο Ενρίκε

Την πόρτα του ΠΑΟΚ προτίθεται να χτυπήσει η Ρεμς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε.

Στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ βρίσκονται αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Αυτό στη Μικράς Ασίας το γνωρίζουν και έχουν προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο το καλοκαίρι.

Ένας από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων είναι ο Πέδρο Ενρίκε, όχι τόσο για τις εμφανίσεις του στο Δικέφαλο, αλλά με το τι πέτυχε σε Καραμπάχ και Αστάνα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Ασπρόμαυρους με τον ίδιο να περιμένει μια νέα πρόταση από την ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ταυτόχρονα, στην Ευρώπη, αρκετές ομάδες ασχολούνται με την περίπτωσή του μια απ’ αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Ρεμς. Η Γαλλική ομάδα που τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος και ήταν μια από της ευχάριστες εκπλήξεις στη Ligue 1 έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά με τον Ντέιβιντ Γκιγιόν να ψάχνει για επιθετικούς.

Ο Πέδρο Ενρίκε όλο το πακέτο που θέλουν οι Γάλλοι και σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της Ρεμς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του 28χρονου ποδοσφαιριστή. Μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν πρόταση στο Δικέφαλο για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη ναι μεν έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του πως ενδιαφέρονται για την παραμονή του, όμως μέχρι στιγμής ο Μάριο Μπράνκο δεν έχει καταθέσει κάποια πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ