Πάει προς Λα Κορούνια ο Λαμπρόπουλος

Πάει προς Λα Κορούνια ο Λαμπρόπουλος

Σοβαρό το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που αποχώρησε από την ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκτήθηκε στην ΑΕΚ το 2014 όταν ανέβηκε στην Β’ εθνική. Έκτοτε μέχρι και τον Νοέμβριο ο κεντρικός αμυντικός έδωσε τα πάντα και ήταν από τους πιο κομβικούς της επιστροφής του συλλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βασικό στέλεχος της άμυνας έπαιξε μέχρι και στους ομίλους του Champions League, παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του. Και βεβαίως κανείς δεν ξεχνά ότι στην περσινή παραλίγο… κλοπή με το γκολ οφσάιντ του Βαρέλα, ήταν ο πρώτος που το αντιλήφθηκε και έσπευσε να διαμαρτυρηθεί.

Και η ιστορία και τα ριπλέι τον δικαίωσαν για την οξυδέρκεια του. Ωστόσο, το τέλος του δεν ήταν το αναμενόμενο μετά την άδικη απόφαση Μελισσανίδη να τον «τελειώσει» μετά την ήττα στο Αγρίνιο τον Νοέμβριο του 20-18.

Τώρα ο Λαμπρόπουλος στην μετά-ΑΕΚ καριέρα σκέφτεται πολύ σοβαρά το εξωτερικό. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από την ισπανική Λα Κορούνια που παλεύει να μπει στα μπαράζ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος και απέχει δύο βαθμούς.

Και στα 29 του δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για το βήμα στο εξωτερικό, μετά από μια γεμάτη καριέρα στην ΑΕΚ με τίτλους και διακρίσεις. Και παράλληλα να πάρει ένα καλό συμβόλαιο αντάξιο των δυνατοτήτων του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ