Προς πώληση ο Κάτσε

Προς πώληση ο Κάτσε

Ο δανεισμός του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό τελείωσε με τον Αλβανό να επιστρέφει στην Τούμπα, όχι όμως για να μείνει καθώς έχει αποφασισθεί να πουληθεί.

Ο Έργκους Κάτσε, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ούτε φυσικά οι Ασπρόμαυροι θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλβανός μέσος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού καθώς δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η παρουσία του στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και πλέον είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει έστω και για λίγο στην Τούμπα, όχι όμως για να μείνει.

Έχει αποφασισθεί από τη Μικράς Ασίας ο ποδοσφαιριστής να πουληθεί σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει με το ανάλογο τίμημα.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης, σημειώνοντας πως ο Αλβανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πωληθεί. «Αυτή τη στιγμή είναι στην εθνική του ομάδα.

Στα τέλη Ιουνίου τελειώνει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Τη δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο να μπορέσει να παίξει.

Έχει την ποιότητα, όμως, λείπει ενάμιση χρόνο, ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα καλό σύνολο και με κάποιες προσθήκες θα ανέβει κι άλλο επίπεδο.

Η ποιότητα του Κάτσε είναι αναμφισβήτητη, όμως, λόγω διαφόρων παραγόντων δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Έτσι όπως ήρθαν οι καταστάσεις μάλλον θα πωληθεί σε άλλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ