Στο Μονταφόν για την προετοιμασία του ο Ατρόμητος (pics)

Στο Μονταφόν για την προετοιμασία του ο Ατρόμητος (pics)

Στο Μονταφόν της Αυστρίας θα βρεθεί και τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος στα πλαίσια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Ατρόμητος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της επόμενης σεζόν και οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν ήδη στο κατάλληλο μέρος για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες, θα ταξιδέψουν στο Μονταφόν της Αυστρίας όπως ακριβώς και την περσινή περίοδο, μόνο που αυτή την φορά η αποστολή θα διαμένει στο «Hotel Vitalquelle Gauenstein».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Περιστεριωτών:

«Στο Μονταφόν της Αυστρίας θα βρεθεί και τη φετινή χρονιά η ομάδα μας για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με το επίπεδο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης έκανε εκτενή έρευνα σε τρία προπονητικά κέντρα σε Αυστρία και Γερμανία με τελική απόφαση μιας γνώριμης περιοχής από πέρυσι, του Μονταφόν.

Από την πρώτη εικόνα και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μια ιδανική λύση για προετοιμασία ομάδας αφού συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στη φύση με τις εξαιρετικές παροχές σε δωμάτια, κέντρο ευεξίας και εστιατόρια. Το Hotel Vitalquelle Gauenstein βρίσκεται πάνω στη λίμνη, η οποία αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία σε ολόκληρη την περιοχή.

Σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση παίζουν και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είναι πλήρως εξοπλισμένα, όπως επίσης και το κέντρο ευεξίας (SPA) που περιλαμβάνει μια κρυστάλλινη σάουνα, ένα ατμόλουτρο και μια καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό aqua cave για καλή αναπνοή, πισίνα με πολύ παγωμένο νερό και πολλά σημεία γρήγορης αποκατάστασης μετά από μια κουραστική μέρα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τόσο εξωτερική πισίνα όσο και εσωτερική πισίνα ενώ έχει και υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πλειάδα οργάνων για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Για τις ανάγκες των προπονήσεων έχουν επιλεχθεί οι ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις που απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για την χαλάρωση των παικτών από τις σκληρές προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ