Βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα σε Βλάχο και Πανιώνιο

Βρέθηκε η «χρυσή τομή» ανάμεσα σε Βλάχο και Πανιώνιο

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Πανιωνίου, με τους «κυανέρυθρους» να φτάνουν τελικά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είχε καταθέσει προσφυγή στην ομάδα του Πανιωνίου με σκοπό οι «κυανέρυθροι» να του καταβάλλουν τα χρήματα που του χρωστούσαν από τον καιρό που ο Έλληνας αμυντικός ανήκε στο δυναμικό της ομάδας.

Οι δύο πλευρές κάθισαν και συζήτησαν, βρίσκοντας τελικά τη «χρυσή τομή» με τον 27χρονο δεξιό οπισθοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης να λαμβάνει όλο το ποσό με τα οφειλόμενα της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Έτσι λοιπόν οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό και από τη στιγμή που εξοφλήθηκε ολόκληρο το ποσό το ζήτημα θεωρείται λήξαν με τον Βλάχο να αποσύρει την προσφυγή και έτσι ο Πανιώνιος γλιτώνει τα χειρότερα από συνέπειες του νόμου.

Βέβαια αυτή δεν είναι η μόνη υπόθεση που είχαν να αντιμετωπίσουν οι «κυανέρυθροι» αφού υπάρχουν ακόμα και οι περιπτώσεις των Βουκελάτου, Νόβακ, με τους οποίους η διοίκηση του συλλόγου καλείται να τα βρει ώστε να διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ