«Οχι» της Πόρτο σε 5.000.000 € του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα

«Οχι» της Πόρτο σε 5.000.000 € του ΠΑΟΚ για τον Ολιβέιρα

Η «A Bola» αποκαλύπτει επίσημη προσφορά του ΠΑΟΚ στην Πόρτο για το 50% του Ολιβέιρα, αλλά και την άρνηση των «Δράκων». Πάντα πρώτος στόχος ο Ιτουράσπε, ενημέρωση ότι μένει ο Μίσιτς.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο ρόστερ του και μετά τον εξάμηνο δανεισμό του από την Πόρτο. Έτσι έχει προχωρήσει ήδη σε κατάθεση προσφοράς για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του, καθώς η ρήτρα που είχαν βάλει οι Πορτογάλοι για το 100% ήταν στα 12 εκ. ευρώ.

Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» ο Δικέφαλος έκανε προσφορά ύψους 5 εκ. ευρώ στην Πόρτο για το 50% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα στην πρώτη επίσημη προσπάθεια για να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Ουσιαστικά είναι μια πρόταση συνιδιοκτησίας του 26χρονου χαφ με την προοπτική να μείνει ο παίκτης και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα όμως με το πορτογαλικό δημοσίευμα μια τέτοια πρόταση δε βρίσκει σύμφωνη την Πόρτο, η οποία αξιώνει 12 εκ. ευρώ για παραχώρηση του 100% των δικαιωμάτων του παίκτη (όπως όριζε η ρήτρα εξαγοράς) αλλιώς θα τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι to10.gr είχε αναφερθεί εκτενώς τη Δευτέρα στην άρνηση της Πόρτο να αφήσει τον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, εάν δεν καλυπτόταν η οψιόν αγοράς του. Κάτι που επιβεβαιώνεται και τυπικά πλέον.

Εξάλλου, παρά τις διαψεύσεις του ΠΑΟΚ και το… κάτι σαν διάψευση του Γιώργου Σαββίδη, to10.gr έχει αποκαλύψει πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βάλει σε περίοπτη θέση στη λίστα του τον Αντερ Ιτουράσπε, που μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποτελεί τον εκλεκτό του Μάριο Μπράνκο για τα χαφ του ΠΑΟΚ. Και σύντομα είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Για την ιστορία, πάντως, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε και τυπικά τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ότι θα εξαντλήσει τον δανεισμό του Μίσιτς, με τον Κροάτη χαφ να μένει στην Τούμπα τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2020. Καθώς ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις με την ποιότητα που διαθέτει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ