«Ο ΠΑΟΚ θέλει συμψηφισμό για το Καυτανζόγλειο, όμως ο νόμος δεν το επιτρέπει»

«Ο ΠΑΟΚ θέλει συμψηφισμό για το Καυτανζόγλειο, όμως ο νόμος δεν το επιτρέπει»

Ο Μητιντζής εξήγησε ποιο είναι το κώλυμα που υπάρχει με τον συμψηφισμό του κόστους των εργασιών που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο σε σχέση με το τίμημα χρήσης του.

Ο Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου μίλησε στο «Metropolis 95.5» για το ζήτημα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Εθνικό Στάδιο όταν θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Αρχικά εξήγησε: «Το Καυτανζόγλειο είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ). Η λειτουργία των ΝΠΔΔ ορίζεται από τη νομοθεσία. Για τη χρήση του σταδίου από τον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες. Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, θέλει να συμψηφίσει τις εργασίες με το τίμημα χρήσης του σταδίου. Όμως, ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς.

Αυτό που ζητούμε εμείς είναι μια ρύθμιση για να το υλοποιήσουμε. Το κόστος των εργασιών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ ανέρχεται στο 1 με 1,5 εκ. ευρώ. Είναι, επίσης, το κόστος χρήσης του σταδίου και πιθανόν κάποιες συμπληρωματικές εργασίες που δεν έχουν προϋπολογιστεί ακόμη. Το θέμα είναι ότι ο νόμος δεν επιτρέπει συμψηφισμούς».

Για το αν ο ίδιος συμφωνεί με τον συμψηφισμό που προτείνει ο ΠΑΟΚ: «Είναι υπόθεση τουλάχιστον τριών υπουργείων, θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση. Πρέπει να βρούμε μια διαφανή λύση, ο κόσμος που πληρώνει τους φόρους του για να συντηρούνται τα στάδια πρέπει να γνωρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ