Απόλλων Σμύρνης : Επίσημα τέλος ο Βούλιτς

Απόλλων Σμύρνης : Επίσημα τέλος ο Βούλιτς

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Ζόραν Βούλιτς με τον Κροάτη τεχνικό να αποτελεί παρελθόν μετά από περίπου τρεις μήνες στην ομάδα. Προ των πυλών ο Γιώργος Παράσχος.

Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου διαζυγίου έγινε και επίσημο πλέον, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ζόραν Βούλιτς και τον συνεργάτη του Μλάντεν Πράλια.

Ο Κροάτης τεχνικός είχε αναλάβει την Ελαφρά Ταξιαρχία στις 28 Σεπτεμβρίου και είχε καθίσει στον πάγκο της σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίας και τέσσερις ήττες.

Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr, o αντικαταστάτης του Βούλιτς και εκτός απροόπτου η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει πολύ σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ζόραν Βούλιτς και τον συνεργάτη του Μλάντεν Πράλια. Η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ