Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τις πληρωμές πριν τις διακοπές

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τις πληρωμές πριν τις διακοπές

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές θα έχουν ενημέρωση από τον Νίκο Νταμπίζα για τα οφειλόμενα.

Τελευταία προπόνηση σήμερα για τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό με τους παίκτες να φεύγουν για διακοπές μέχρι και τις 4 Ιουλίου όταν και είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν στο Κορωπί.

Πριν όμως φύγουν από το προπονητικό κέντρο, ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ζητήσει να μάθουν τι θα γίνει με τις πληρωμές.

Η «πράσινη» ΠΑΕ οφείλει στους παίκτες το 60% της δόσης Φεβρουαρίου και το σύνολο της δόσης Απριλίου-Μαΐου λόγω του ότι σε πρώτο πλάνο ήταν η εξασφάλιση της άδειας για το νέο πρωτάθλημα. Έτσι το πιθανότερο είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα τους καταβληθεί η δόση του Φεβρουαρίου ενώ μέσα στον Ιούνιο τα υπόλοιπα.

Αυτός που έχει λάβει ήδη την δόση του Φεβρουαρίου είναι ο Εμάνουελ Ινσούα καθώς ο δικηγόρος του Αργεντινού είχε αποστείλει εξώδικο στην ΠΑΕ στις αρχές του μήνα ζητώντας εξόφληση και για να μην μπουν σε περιπέτειες στο «τριφύλλι» τον πλήρωσαν νωρίτερα από τους άλλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ