ΑΕΚ: Θα καταγγείλει σίγουρα τον Περέιρα

ΑΕΚ: Θα καταγγείλει σίγουρα τον Περέιρα

Η απόφαση παραμονής του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά.

Πολλά ερωτήματα προκάλεσε στην ΑΕΚ η απόφαση της FIFA/UEFA να διατηρήσει τον Βίτορ Μέλο Περέιρα στην θέση του μετά τα όσα έγιναν στον τελικό. Και αυτό διότι για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου έγιναν εκ κρυπτώ αλλαγές στη σύνθεση διαιτητών-χειριστών VAR. Και η ΑΕΚ το έμαθε λίγες ημέρες μετά τον τελικό, ενώ ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας δεν ασχολήθηκε ποτέ με το ζήτημα δημοσίως.

Αυτή η πρακτική του Περέιρα που έδειξε ότι δεν υπολογίζει τις ομάδες και πράττει όπως θεωρεί ο ίδιος δίχως να ενημερώνει για τόσο σοβαρά και κομβικά ζητήματα, επικροτήθηκε από τους προϊσταμένους του. Και η παραμονή του πλέον δημιουργεί πολύ νωρίς ένα σκηνικό έντασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μια απόφαση που δεν περνά καν σε ψηφοφορία στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Όμως η ΑΕΚ δεν κάνει πλέον πίσω και το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους. Θα καταγγείλει διεθνώς τον Περέιρα για τις κρυφές αλλαγές στη διαιτητική σύνθεση. Και στόχος της είναι να μάθουν άπαντες τι έκανε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ και αναλόγως να τιμωρηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ