FIFA: «Οι αποφάσεις για την ΚΕΔ είναι δική μας υπόθεση»

FIFA: «Οι αποφάσεις για την ΚΕΔ είναι δική μας υπόθεση»

Η ατάκα του Βασάλο για την παραμονή του Μέλο Περέιρα και οι αντιδράσεις στο άκουσμα της απόφασης για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή

Η FIFA αποφάσισε την παραμονή του Μέλο Περέιρα στο πόστο του αρχιδιαιτητή, παρά το ότι έχουν γίνει τα μύρια όσα την περίοδο της θητείας του Πορτογάλου.

Μια απόφαση που προκάλεσε έκπληξη και αντιδράσεις, όπως άλλωστε φάνηκε και στην διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Μπιόρν Βασάλο ανακοίνωσε λοιπόν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου πως ο Περέιρα παραμένει στην θέση του και στο άκουσμα της συγκεκριμένης απόφασης, υπήρξαν αντιδράσεις.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης εξέφρασε αρχικά την δυσαρέσκειά του για το ότι ενημερώθηκε από τα media για την παραμονή του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή και στην συνέχεια τόνισε πως είναι αντίθετος με την σχετική απόφαση.

Ο Βακάλης υποστήριξε πως δεν πρέπει να παραμείνει στο πόστο του αρχιδιαιτητή ο Περέιρα, με τον εκπρόσωπο όμως της FIFA να είναι απόλυτος στην τοποθέτηση του.

«Εμείς αποφασίζουμε για την ΚΕΔ, μόνο εμείς. Οι αποφάσεις για την ΚΕΔ είναι δική μας υπόθεση» ήταν η απάντηση του Βασάλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ