Συνάντηση Βρέντζου – Κουτσολιάκου στο Λονδίνο για το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη έως το 2023

Συνάντηση Βρέντζου – Κουτσολιάκου στο Λονδίνο για το νέο συμβόλαιο του Φορτούνη έως το 2023

To10.gr αποκαλύπτει τη χθεσινή συνάντηση στο Λονδίνο για το μέλλον του Φορτούνη, το «όχι» του Ολυμπιακού στα 10.000.000 € της Γουέστ Χαμ του Ουσίγιος και τη συμφωνία με τον παίκτη, που πλησιάζει.

Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι. Και όλο αυτό το διάστημα οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος και ο Γιάννης Βρέντζος, συναντήθηκαν στο Λονδίνο, με σκοπό να θέσουν επί τάπητος το θέμα και να βρεθεί λύση.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο ομογενής ατζέντης του Φορτούνη παρουσίασε επίσημη πρόταση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Πρόταση, που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έφτανε τα 10.000.000 €. Με τον αθλητικό διευθυντή των σφυριών και πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος, να στέλνει την προσφορά στους Πειραιώτες.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει to10.gr η προσφορά της Γουέστ Χαμ απορρίφθηκε ασυζητητί από τους Ερυθρόλευκους. Κάτι απολύτως αναμενόμενο, καθώς οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του MVP του φετινού πρωταθλήματος και κορυφαίου Ελληνα ποδοσφαιριστή είναι σχεδόν διπλάσιες. Και αυτό τονίστηκε και στην αγγλική ομάδα, που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να επανέλθει. Χωρίς να είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι θα μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα των «θέλω» του Ολυμπιακού.

Αλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν διάθεση να πουλήσουν τον Φορτούνη. Θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Εξάλλου, στη συνάντηση Βρέντζου – Κουτσολιάκου, πέραν της πρότασης της Γουέστ Χαμ που συζητήθηκε και απορρίφθηκε, τέθηκε επί τάπητος το θέμα του νέου συμβολαίου του «Φόρτου» με τον σύλλογο του Μεγάλου Λιμανιού. Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Κάτι που δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Φορτούνης βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται με την Εθνική Ελλάδος, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro και το φιλικό με την Τουρκία. Κάτι βεβαίως που δεν εμποδίζει τις δύο πλευρές να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και να απομένει μόνο η υπογραφή του παίκτη. Θέμα τελείως τυπικό, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί συμφωνία.

Εξάλλου, επαναλαμβάνουμε ότι τόσο ο Φορτούνης όσο και ο Ολυμπιακός, θέλουν να συνεχίσουν μαζί για πολλά ακόμη χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι το σενάριο για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2023, είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί. Σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ