«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ του»

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ του»

Ο Διονύσης Χασιώτης αναφέρθηκε στην ενίσχυση που χρειάζεται ο Δικέφαλος για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο Διονύσης Χασιώτης μίλησε στο «Metropolis 95.5» για την αποχώρηση του Φερνάντο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ και τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή η εξέλιξη στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Αρχικά είπε: «Ο Βαρέλα ήταν ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες και φέτος και πέρσι, με υψηλή απόδοση σε όλα τα ματς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να βρει άμεσα αντικαταστάτη, διότι ουδείς αναντικατάστατος. Σε πολύ μικρό διάστημα θα αρχίσει τις υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολύ δύσκολες φέτος».

Για το ότι χαλάει το πετυχημένο δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο: «Η πραγματικότητα είναι ότι ήταν ένα καλό δίδυμο. Μετά από πολλά χρόνια υπήρχε σιγουριά στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ. Και οι δύο είναι παίκτες προσωπικότητες.

Το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξει ο ΠΑΟΚ πώς θα πάει στην επόμενη μέρα, πώς θα αντικαταστήσει τον συγκεκριμένο παίκτη και γενικότερα τι παίκτες θα χρειαστεί να αποκτήσει ώστε να κάνει μια δυνατή ομάδα για την επίτευξη του στόχο της εισόδου στους ομίλους του Champions League».

Για το αν ο Ίνγκασον μπορεί να καλύψει το κενό του Βαρέλα: «Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα, διότι δεν έπαιξε πολύ φέτος. Προφανώς αυτό μπορεί να το δείξει στη διάρκεια, δεν ξέρω, όμως, αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα και να καλύψει το κενό.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Μπορεί να εξελιχθεί και καλύτερος του Βαρέλα. Μέχρι στιγμής η εντύπωση είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχθεί στον Ίνγκασον γι’ αυτό που θέλει άμεσα. Τα ματς είναι κοντά, η ετοιμότητα πρέπει να είναι μεγάλη».

Για την αναγκαιότητα μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΟΚ: «Τα προβλήματα που προέκυψαν από τους τραυματισμούς δημιουργούν κάποια κενά. Ο ΠΑΟΚ κυρίως πέρσι αλλά και πρόπερσι κινήθηκε καλά στην οργάνωση του ρόστερ.

Και φέτος θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά ώστε να μπορέσει να καλύψει τις θέσεις με ικανούς παίκτες για να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος της εισόδου στους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ