Βέρα: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Βέρα: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά και τόνισε ότι είναι χαρούμενος που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Χάιμε Βέρα μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά με 3-2 και την παραμονή των Ομιλητών στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, μετά το τέλος του συγκλονιστικού παιχνιδιού με τον Πλατανιά, τόνισε ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή της προπονητικής του καριέρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά, έβγαλαν καρδιά και κατάφεραν πάρουν τη νίκη, που διατηρεί τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η καρδιά μου δεν μπορεί άλλο.  Όλα είναι τρομερά. Είμαι ευτυχισμένος. Με δουλειά, καρδιά και μυαλό τα καταφέραμε. Περιμένουμε να πάμε μπροστά. Αγαπάω τον ΟΦΗ. Ναι θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια. Δεν ήμουν εγώ για 27 χρόνια. Με πήρε ο Γιώργος Σαμαράς και ήρθα απευθείας. Το καλύτερο για μένα στην καριέρα μου. Ήταν η καλύτερη στιγμή στην προπονητική μου καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ