Γιακουμάκης: «Έκανα μεγάλη ανοησία πάνω στο πάθος και την ένταση»

Γιακουμάκης: «Έκανα μεγάλη ανοησία πάνω στο πάθος και την ένταση»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, σκόρερ του ΟΦΗ στο ματς που σφράγισε την παραμονή του ΟΦΗ στη Superleague, στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του και στη δική του ανοησία να αποβληθεί κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Πλατανιά  στο ματς του Γεντί Κουλέ σε ένα ματς θρίλερ και σφράγισε την παραμονή του στην κατηγορία. Ένας από τους καλύτερους παίκτες των γηπεδούχων, ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε κόντρα στον Πλατανιά αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών έβγαλε τη φανέλα και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας με μειονέκτημα την ομάδα του.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ανέλυσε τη εξέλιξη της δραματικής αναμέτρησης ενώ έκανε την αυτοκριτική του για το σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιακουμάκη στην κάμερα της Nova:

«Ήταν μεγάλη ανοησία, ελπίζω να μην το ξανακάνω. Πάνω στο πάθος και την ένταση τα ξέχασα. Ο αντίπαλος μας ήταν άξιος και στα δυο παιχνίδια. Καταφέραμε να νικήσουμε στο 96’ και να μείνουμε στην κατηγορία. Αν πάρουμε το παιχνίδι από την αρχή ήμασταν αρκετά καλύτεροι, καταφέραμε να σκοράρουμε χωρίς να δεχθούμε παρά μόνο μια ευκαιρία ουσιαστικά. Όταν δέχεσαι γκολ στο 94’ σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, όμως καταφέραμε στο τέλος να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ