Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Λογικό να θέλει να παίξει σε γήπεδο Β' Εθνικής η ΑΕΚ, να τα λέμε κι αυτά
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα δεδομένα με ΠΑΟΚ και Μουλέν

Ο Γάλλος χαφ Τιμπό Μπουλέν που ανήκει στον ΠΑΟΚ είχε μια γεμάτη σεζόν στην Ανκαραγκουτσού. Είναι όμως αρκετή για να του εξασφαλίσει μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς;

Τα δεδομένα με ΠΑΟΚ και Μουλέν | to10.gr

Ο Τιμπό Μουλέν μετά από ένα καταστροφικό δεύτερο εξάμηνο τη σεζόν 2017-2018, το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού. Εκεί ο παίκτης βρήκε χώρο και χρόνο συμμετοχής και κατέγραψε 20 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το γεγονός όμως πως δεν σκόραρε και δεν είχε καμία ασίστ, προβληματίζει και μάλλον αποτρέπει την τουρκική ομάδα να δαπανήσει τα 1.1 εκατ. ευρώ που είναι η συμφωνημένη ρήτρα αγοράς του από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει λειψανδρία στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ακόμα και έτσι όμως ο Μουλέν δεν γεμίζει το μάτι του Ραζβάν Λουτσέσκου. Κάπως έτσι ο 29χρονος Γάλλος που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2020 αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια, αφού θεωρείται απίθανο να βρεθεί ενδιαφερόμενος να καλύψει τα χρήματα που δαπάνησε ο ΠΑΟΚ για να τον φέρει στην Ελλάδα από την πολωνική Λέγκια και ανέρχονται στα 1.5 εκατ. ευρώ.