Την Παρασκευή (24/5) η απάντηση του Σάκχοφ

Την Παρασκευή (24/5) η απάντηση του Σάκχοφ

Την απάντηση του Εβγέν Σάκχοφ περιμένουν στον ΠΑΟΚ μετά την πρόταση που κατέθεσαν στον Ουκρανό ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Φερνάντο Βαρέλα, το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ έχει στραφεί στην υπόθεση πλέον Εβγέν Σάκχοφ.

Ο Δικέφαλος, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, έχει προσφέρει στον Ουκρανό μέσο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Η απάντηση του Σάκχοφ θα δοθεί στους ανθρώπους της ομάδας μέχρι την Παρασκευή. Πάντως από το περιβάλλον του παίκτη, αυτό που προκύπτει είναι πως η πρόταση των Ασπρόμαυρων είναι στα «θέλω» του και αναμένεται να δώσει θετική απάντηση.

Πάντως για τον ΠΑΟΚ αν χάσει και τον Σάκχοφ θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα καθώς μέσα σε μια εβδομάδα θα αποδυναμωθεί αρκετά μετά και την φυγή του Βαρέλα, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η κατάληξη που θα έχει η υπόθεση του θέματος Σάκχοφ, θα επηρεάσει άμεσα και αυτό του Κάνιας. Ο Ισπανός δεν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, καθώς στη Μικράς Ασίας έχουν ξεκαθαρίσει πως μόνο αν φύγει ο Ουκρανός μέσος θα μείνει στην Τούμπα ο Χοσέ Κάνιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ