Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από… Ρουμάνους

Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος από… Ρουμάνους

«Ρεσιτάλ» του Τίγρη στο δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους. Με καυτές ατάκες, για Ιβάν Σαββίδη, Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και Αλέξη Κούγια

Ασταμάτητος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν παίρνει… φόρα. Και όπως φαίνεται η αποψινή συγκέντρωση και το δείπνο με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ (και όχι μόνο) του έδωσε την ευκαιρία να το αποδείξει για πολλοστή φορά. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Αλέξης Κούγιας δεν «γλίτωσαν» απο το αφεντικό της Ένωσης, που έριξε μια ατάκα και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Πιο συγκεκριμένα ο Τίγρης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του πως δεν υπάρχει πλέον καμία συμμαχία με τον Ιβάν Σαββίδη. Ότι ο καθένας κοιτάζει την ομάδα του. «Ο θάνατος σου, η ζωή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά παίρνοντας αποστάσεις απο τις εποχές εκείνες που οι δύο Πόντιοι θα… έσωζαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που είπε όμως για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ μπροστά σε όσα ακολούθησαν δεν ήταν παρά… πρόλογος.

Ο Μελισσανίδης ήταν «λάβρος» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είπε μάλιστα για τον Ρουμάνο τεχνικό πως δεν μπορεί να λέει πως η ΑΕΚ του έκλεψε το πρωτάθλημα, απο τη στιγμή που οι συμπατριώτες του έχουν «ντοκτορά» στην κλοπή. «Γεμάτος απο Ρουμάνος ο Κορυδαλλός» πρόσθεσε εννοώντας φυσικά το σωφρονιστικό κατάστημα. Τις φυλακές! Βαριές κουβέντες, που όπως φαίνεται θα ανοίξουν νέο κύκλο αντιπαράθεσης για τους Δικέφαλους που γενικά είναι στα… κάγκελα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως, είναι άλλο. Ότι με βάση τα όσα δημοσίευσε το dikisports ο Μελισσανίδης επιβεβαίωσε την καταγγελία του Αλέξη Κούγια, ότι του τηλεφώνησε απόψε μετά τις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον Κομίνη και την διαιτησία του ΟΦΗ-Πλατανιάς. Η χαρακτηριστική ατάκα του Τίγρη -αυτή που υποστήριξε πως είπε στον Κούγια- μάλλον δεν χωρά… επεξήγηση.

Σύμφωνα λοιπόν με το blogspot dikisports του Κυριάκου Θωμαϊδη ο Τίγρης είπε μεταξύ άλλων:

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Αυτά που λέγονταν για αδελφικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη είναι για αφελείς. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του: Ο θάνατος σου, η ζωή μου. Συμπορευτήκαμε για να φύγουν οι γκρανκάσες από το ποδόσφαιρο και πετύχαμε να μην ξέρει κανείς από τώρα ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα  Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους».

Για τον Αλέξη Κούγια: «Όσο για τον Κούγια, πάλι ανακάτεψε την ΑΕΚ για ένα πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΟΦΗ ο Κομίνης και του τηλεφώνησα και του είπα να πάει να γ……»

 

Περισσότερα σε λίγο  

Αναλυτικά το δημοσίευμα του dikisports

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ