Δεν ασχολείται με Αραούχο η ΑΕΚ

Δεν ασχολείται με Αραούχο η ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. καθώς οι κιτρινόμαυροι θεωρούν υπερβολικές τις απαιτήσεις της Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη σεζόν και αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που αρέσει και ενδιαφέρει την Ένωση είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Το όνομα του Αργεντινού φορ εμπλέκεται σχεδόν καθημερινά με την ΑΕΚ και πράγματι οι κιτρινόμαυροι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του, ρωτώντας τη Λας Πάλμας για τις προθέσεις της.

Η ισπανική ομάδα έχει υπερβολικές απαιτήσεις όμως και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να ασχοληθούν περισσότερο με τον Αραούχο, καθώς η διαφορά είναι τεράστια.

Έτσι η ΑΕΚ έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την υπόθεση τουλάχιστον προς το παρόν και έχει στρέψει άλλου το ενδιαφέρον της, αναφορικά με την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Από την άλλη η Ένωση «τρέχει» την υπόθεση Βράνιες και αναμένεται να συναντηθεί με την Άντερλεχτ για να λύσουν την οικονομική διαφορά που έχει προκύψει. Η διαφορά φέρεται να είναι κοντά στις 200.000 ευρώ όμως μπορεί να καμφθεί και ο Βόσνιος να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ