Αποκαλύψεις Μαρινάκη για μεταγραφές και Βαλμπουενά

Αποκαλύψεις Μαρινάκη για μεταγραφές και Βαλμπουενά

«Θα το δείτε όταν έρθει η ώρα να τον ανακοινώσουμε. Αλλά όπως είπατε και εσείς μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη...», δήλωσε για τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Τράγκα και για τον Ολυμπιακό, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις των Ερυθρόλευκων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, για το εάν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τον Ματιέ Βαλμπουενά και επί της ουσίας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μία υπόθεση που βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, στον δρόμο της ολοκλήρωσης. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό».

Όταν ο Γ. Τράγκας επέμεινε στην περίπτωση του Βαλμπουενά, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε με νόημα πως: «Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Εν συνεχεία ο Β. Μαρινάκης ρωτήθηκε «στήσατε αγώνα για να βγάλετε 12.500, 15.000 ευρώ. Στήσατε το παιχνίδι με τη Βέροια»; Με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού να αναφέρει με νόημα πως «…αυτά δεν τα λένε οι δικαστές και τα λέει ο κ. Τσίπρας στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στο ποδόσφαιρο, εάν υπάρχει «παράγκα» και την περίφημη εξυγίανση, ο κ. Μαρινάκης αρκέστηκε να τονίσει πως: «Σήμερα μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια είναι της εξυγίανσης. Εχουμε χορτάσει εξυγίανση… Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για αυτό».

Αναφορικά με την κόντρα που έχει προκύψει με τον Σωκράτη και τον Πέτρο Κόκκαλη, ο κ. Μαρινάκης δεν θέλησε να ρίξει κι άλλο νερό στον μύλο, λέγοντας πως: «Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε προς τα έξω είναι τι παραλάβαμε το 2010. Οι ίδιοι, ο Πέτρος σε συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι το χρέος που παραλάβαμε από τον πατέρα του ήταν το διπλάσιο από του Κοσκωτά. Σημασία έχει ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλά, να πάει καλά στην Ευρώπη και να πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα λύνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ