«Άθλια επίθεση Μελισσανίδη στους Ρουμάνους»

«Άθλια επίθεση Μελισσανίδη στους Ρουμάνους»

Αντιδράσεις στην πατρίδα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αισχρή και άκρως ρατσιστική επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στους Ρουμάνους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μεταξύ όσων είπε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ χθες (22/5) αναφέρθηκε με ρατσιστικά σχόλια στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους Ρουμάνους.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων είπε: «Λένε ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα. Ποιοι το λένε; Οι Ρουμάνοι που έχουν ντοκτορά στην κλοπή; Ο Κορυδαλλός είναι γεμάτος Ρουμάνους…».

Η άκρως ρατσιστική επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στους Ρουμάνους ξεσήκωσε ήδη αντιδράσεις στη Ρουμανία!

Η ατάκα του περί «ντοκτορά στο κλέψιμο από τους Ρουμάνους», δεν έμεινε ασχολίαστη από το σάιτ «Realitetaesportiva.net».

Σε αυτό ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι: «Άθλια επίθεση στην Ελλάδα: «Οι Ρουμάνοι έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο» και σημειώνονται τα εξής: «Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ηγέτης της ΑΕΚ, έκανε μία αξιοθρήνητη επίθεση στους Ρουμάνους», ενώ το άρθρο αναφέρει όσα ειπώθηκαν, καθώς και το όλο story που υπάρχει μετά από όσα έγιναν πέρσι.

Ακόμη επισημαίνεται το εξής: «Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μελισσανίδης ήταν ο πρώτος ηγέτης μεγάλων ομάδων στην Ελλάδα που ήθελε τον Ράζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας του. Ένα χρόνο πριν ο Ρουμάνος προπονητής υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ως καλός φίλος του Χρήστου Πανόπουλου, ιδιοκτήτη της Ξάνθης, ο Μελισσανίδης ήθελε να… κλέψει τον Ρουμάνο, αλλά ο Ράζβαν αρνήθηκε να προδώσει τον ιδιοκτήτη της τότε ομάδας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ