«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπεν Αρούς» (pic, vid)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Μπεν Αρούς» (pic, vid)

ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 29χρονο διεθνή αριστερό μπακ της Λόκερεν, Ομρί Μπεν Αρούς.

Διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού αναφέρουν τις τελευταίες μέρες ορισμένα ονόματα ως μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ και μεταξύ αυτών γράφτηκε και αριστερός μπακ της Λόκερεν, Ομρί Μπεν Αρούς.

Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «one.co.il», η οποία αναφέρει ότι ο διεθνής Ισραηλινός ποδοσφαιριστής εξετάζει πρόταση του Δικέφαλου, ενώ έχει στα χέρια του και άλλες προσφορές από ομάδες της Κύπρου, της Αγγλίας, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ (γεννημένος στις 7/3/1990) έχει ύψος 1,85μ., είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική του Ισραήλ (με 21 συμμετοχές), ενώ έχει συμβόλαιο με τη Λόκερεν έως το καλοκαίρι του 2021. Φέτος είχε 22 ματς με τη βελγική ομάδα με ένα γκολ και μία ασίστ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μακάμπι Νετάνια (104 ματς, 4 γκολ, 1 ασίστ), Μακάμπι Τελ Αβίβ (122 ματς, 4 σκολ, 4 ασίστ) και Μακάμπι Χάιφα (20 ματς, 3 γκολ).

https://www.dailymotion.com/video/x56040g

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ