Απάντησε στην ΑΕΚ ο Κούγιας: «Ερχονται και τα δικά σας Κoriopolis»

Απάντησε στην ΑΕΚ ο Κούγιας: «Ερχονται και τα δικά σας Κoriopolis»

Σκληρή απάντηση από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. «Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να απαντάει στην ανακοίνωση που έβγαλε το μεσημέρι η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η Ενωση στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις του Κούγια ότι δέχθηκε απειλές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, χαρακτήρισε «γραφικό» τον γνωστό ποινικολόγο, με το αφεντικό των Βυσσινί να απαντάει με σκληρές εκφράσεις.

Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει λόγο και για νέο Koriopolis, αφήνοντας αιχμές για την ΑΕΚ! «Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis», ανέφερε με νόημα ο Κούγιας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Διάβασα την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ και στενοχωρούμαι, γιατί έχει φτάσει σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο το διοικητικό και ιδιοκτησιακό περιβάλλον που να γράφουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους αυτοί που έγραφαν και τις ανακοινώσεις της Ηλιούπολης τις εποχές του Koriopolis.

Όσους κατήγγειλα και μετά από χρόνια ήταν κατηγορούμενοι στα διάφορα Koriopolis, έγραφαν ακριβώς τις ίδιες ανακοινώσεις σαν αυτή που έγραψε σήμερα η ΑΕΚ, για να μου απαντήσει.

Άντε παιδιά, έρχονται και τα δικά σας Κoriopolis. Πάντα έτσι γίνεται και μετά έρχεστε στο Πόρτο Χέλι με τα παιδάκια σας και τις συμπαθέστατες συζύγους σας και παρακαλάτε, για να σας βοηθήσω στο δικαστήριο, γνωρίζοντας πως είμαι καλός άνθρωπος και δε μπορώ να βάλω κανέναν στη φυλακή. Κρίμα ρε ΑΕΚτζήδες, πού σας κατάντησε ο Δημητράκης και ο Γιαννάκης το καλό παιδί. Μακάρι να γίνει το γήπεδο γιατί όλα τα άλλα είναι πολύ χάλια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ